archonmaritime2 arcadia gac17

latscologo 

Safe Bulkers: Ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων

Safe Bulkers: Ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων

Η ναυτιλιακή εταιρεία Safe Bulkers του Πόλυ Βάσου Χατζηϊωάννου δημοσίευσε τα οικονομικά αποτελέσματα.  Η εταιρεία έκλεισε στο δωδεκάμηνο του 2022 με 349,7 εκατ. δολάρια συνολικά έσοδα,

More...
Πήτερ Γ. Λιβανός: Πώληση του πλοίου LNG "Gaslog Athens"

Πήτερ Γ. Λιβανός: Πώληση του πλοίου LNG "Gaslog Athens"

Η ναυτιλιακή εταιρεία GasLog, του εφοπλιστή Πήτερ Γ. Λιβανού, υπέγραψε συμφωνία για την πώληση του πλοίου μεταφοράς LNG "Gaslog Athens", χωρητικότητας 142,100 cbm.

More...
Πώληση VLCC δεξαμενόπλοιου απο την Maran Tankers

Πώληση VLCC δεξαμενόπλοιου απο την Maran Tankers

Η ναυτιλιακή Maran Tankers της Μαρίας Αγγελικούση πούλησε το παλαιότερο πλοίο του στόλου της το VLCC δεξαμενόπλοιο Elizabeth I.A. χωρητικότητας 306,229 dwt το οποίο κατασκευάστηκε το 2004.

More...
Στα χέρια του Ομίλου Grimaldi το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Στα χέρια του Ομίλου Grimaldi το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Υπεγράφη την Τρίτη η σύμβαση αγοραπωλησίας μετοχών για την απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής 67% στο μετοχικό κεφάλαιο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ Α.Ε.) έναντι συνολικού τιμήματος 84,17 εκατ. ευρώ

More...
Λου Κολλάκης: Πώληση τάνκερ για την Chartworld Shipping

Λου Κολλάκης: Πώληση τάνκερ για την Chartworld Shipping

Η Chartworld Shipping του εφοπλιστή Λου Κολλάκη πούλησε το πλοίο LR2 Star Prosperity, χωρητικότητας 115,098 dwt, χτισμένο το 2009.

More...
Hyundai LNG Shipping, Delivery of three eco-friendly VLGCs

Hyundai LNG Shipping, Delivery of three eco-friendly VLGCs

Hyundai LNG Shipping announced on March 21 that it has delivered all three VLGCs ordered to Hyundai Samho Heavy Industries in April 2021 with the delivery of the 86,000 CBM very large gas carrier (VLGC) 'HLS Diamond'.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Εκτύπωση

Η Ναυτιλιακή Κοινότητα ενισχύει το Πυροσβεστικό Σώμα

18 Ιανουαρίου 2022.

eeepyrosvestikΣτην αξιοσημείωτη πρωτοβουλία ενίσχυσης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος σε δασικό και αστικό περιβάλλον προχωρά η Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, στο πλαίσιο ενεργειών που υλοποιεί η ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα μετά τις σοβαρές συνέπειες των πυρκαγιών του καλοκαιριού του 2021.

Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε ο πρόεδρος Θεόδωρος Βενιάμης προς τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο του Π.Σ. παρουσία επίσης της Γραμματέως της ΕΕΕ και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ Μελίνας Τραυλού και του Εκτελεστικού Συμβούλου της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ Αθανάσιου Μπούσιου.

Πρόκειται για μία μεγάλη δωρεά ενίσχυσης των πυροσβεστικών μέσων καθώς και προσπάθεια ενίσχυσης και εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού του Πυροσβεστικού Σώματος. Η εν λόγω δωρεά αφορά στο σύνολο των δράσεων και περιστατικών επέμβασης και εκτέλεσης των καθηκόντων του Πυροσβεστικού Σώματος σε φυσικές καταστροφές, αστικές και δασικές πυρκαγιές, τεχνολογικά ατυχήματα και άλλα έκτακτα γεγονότα ανά την επικράτεια.

Αναλυτικότερα, λαμβάνοντας υπόψη τις άμεσες ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος θα χορηγηθούν πέντε πυροσβεστικά οχήματα για την μεταφορά προσωπικού και την προώθηση πεζοπόρων τμημάτων στα μέτωπα των επιχειρήσεων, πέντε πυροσβεστικά οχήματα δασικού τύπου για την υποστήριξη του έργου δασοπυρόσβεσης, καθώς και ποικίλος αναγκαίος εξοπλισμός όπως φορητοί πομποδέκτες για την υποστήριξη επικοινωνιών, φορητοί ανιχνευτές εκρηκτικών αερίων, ελαστικά επίσωτρα πυροσβεστικών οχημάτων, επενδύτες πυρκαγιάς, αστικά κράνη, στολές χημικής προστασίας καθώς και κράνη αεροπορικού τύπου για τα πληρώματα των εναέριων μέσων.

Ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ως ένδειξη εκτίμησης απένειμε στους εκπροσώπους της ΕΕΕ και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ αναμνηστικό δώρο και τους ευχαρίστησε θερμά τονίζοντας ότι: «η υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, συνιστά έμπρακτη αναγνώριση και η προφορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού διευκολύνει σημαντικά το έργο μας».

Ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, Πρόεδρος της ΕΕΕ και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, δήλωσε σχετικά: «Είχαμε εκφράσει, αμέσως μετά την κατάσβεση της πύρινης λαίλαπας του περασμένου καλοκαιριού που έπληξε μεγάλες εκτάσεις γης και οικισμούς της πατρίδας μας την απόφασή μας να σταθούμε και πάλι στο πλευρό των συμπολιτών μας και της πολιτείας όπως το πράξαμε και στις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι της Αττικής και σε άλλες περιπτώσεις. Θα ήθελα να εκφράσω άλλη μία φορά τις ευχαριστίες μας για την κινητοποίηση και ανταπόκριση των μελών της ναυτιλιακής κοινότητας, που ενισχύει σημαντικά το Πυροσβεστικό Σώμα, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη δέσμευσή μας ότι, Ναυτιλία και Κοινωνία είναι πάντα μαζί».

 

 

 

 

 

 

 

crossworldbanner

seanergybanerblue

antipollution2020

dominicaconsulate

bvbanner2022

Ημερολόγιο

«  Μάρτιος 2023  »
ΔΤΤΠΠΣΚ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 

bannerorion19

hellenicsw22

rina2022 

Αναζήτηση

 posidoniatourism23