Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Αμερική μετά τις αποκαλύψεις ότι η αμερικανική κυβέρνηση μέσω του λοιμωξιολόγου Άντονι Φάουτσι χρηματοδοτεί από τους φόρους των πολιτών πειράματα σε ζώα.
Στα φρικτά πειράματα συμπεριλαμβάνεται και ένα που ήθελε τα σκυλιά ράτσας μπιγκλ να βρίσκονται παγιδευμένα σε κλουβιά ώστε οι μύγες να μπορούν να τα φάνε, και ένα άλλο όπου τους γίνεται ένεση με ναρκωτικά και εν τέλει σκοτωθούν.
Ένα από τα πιο ανησυχητικά περιστατικά που χρηματοδοτήθηκαν από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών ( NIAID ) του Άντονι Φάουτσι αφορούσε χιλιάδες δολάρια που δόθηκαν σε ένα τυνησιακό ερευνητικό εργαστήριο.
Εκεί, τα κεφάλια των κουταβιών κρατούνταν μέσα σε κλουβιά, πριν αφήσουν σαρκοβόρες μύγες να τα φάνε ζωντανά «για ερευνητικούς σκοπούς» του Άντονι Φάουτσι. Τα θλιβερά στιγμιότυπα έδειχναν τα κουτάβια με τα κεφάλια τους μέσα στα κλουβιά γεμάτα με πεινασμένα έντομα.
Έκοβαν τις φωνητικές χορδές των ζώων για να μην γαβγίζουν
Μια άλλη διαδικασία – η οποία χρηματοδοτήθηκε από το NIH με 1,8 εκατομμύρια δολάρια – ήθελε 44 κουτάβια να υποβάλλονται σε αφαίρεση των φωνητικών τους χορδών ώστε να σταματήσουν να γαβγίζουν.
Αυτό το πείραμα, το οποίο έλαβε χώρα στο Menlo Park της Καλιφόρνια, περιελάμβανε χορήγηση ναρκωτικών στα σκυλιά, προτού θανατωθούν και τεμαχιστούν.
Ένα τρίτο σύνολο δοκιμών αξίας 425.000 δολαρίων που χρηματοδοτήθηκαν από τους φορολογούμενους είδαν λαγωνικά να ουρλιάζουν από τον πόνο ενώ υποβάλλονταν σε πειράματα.
Στο σκαμνί αναμένεται να κάτσει ο Άντονι Φάουτσι
Μια ομάδα 24 νομοθετών, με επικεφαλής την βουλευτή Nancy Mace (R-SC), απαιτούν από τον Φάουτσι να δώσει απαντήσεις σχετικά με τα πειράματα που είναι σκληρά και εγινε κατακριτέα κατάχρηση των κεφαλαίων των φορολογουμένων.
«Σύμφωνα με έγγραφα που ελήφθησαν μέσω ενός αιτήματος για το Freedom of Information Act από την ομάδα παρακολούθησης των φορολογούμενων White Coat Waste Project και την επακόλουθη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Φεβρουάριο του 2019, η NIAID δαπάνησε 1,86 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια φορολογουμένων σε τεστ ναρκωτικών που αφορούσαν 44 κουτάβια και λαγωνικά» γράφει η επιστολή των βουλευτών.
Τα πειράματα έγιναν με χρηματοδότηση από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, του οποίου διευθυντής είναι ο Φάουτσι από το 1984. Η ομάδα του λοιμωξιολόγου είχε προηγουμένως, το 2016, κολλήσει τις μολυσματικές μύγες σε λαγωνικά στο εργαστήριο NIAID στη Bethesda του Μέριλαντ, επιτρέποντάς τους να τρέφονται με τα σκυλιά για 22 μήνες.
Το White Coat Waste Project ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά ανέπτυξαν μολυσματικές ασθένεις πριν οι ερευνητές τα σκοτώσουν και τα τεμαχίσουν.
Αυτή η διαδικασία κόστισε 18.430.917 δολάρια.
Τον Σεπτέμβριο του 2020, η υπηρεσία του Φάουτσι φέρεται να ενέκρινε επιχορήγηση 424.000 δολαρίων για πειράματα σε ζώα στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, όπου τα υγιή λαγωνικά είχαν ναρκωθεί και στην συνέχεια μολύνθηκαν σκόπιμα με μύγες που μεταφέρουν παράσιτα.
Τα αρχεία δείχνουν ότι τα σκυλιά ούρλιαζαν από τον πόνο κατά την διάρκεια των πειραμάτων πριν σκοτωθούν!
Η ομάδα των νομοθετών ζήτησε από τον Φάουτσι και τους ερευνητές του να απαντήσουν στα ακόλουθα έως τις 19 Νοεμβρίου:
Πόσες δοκιμές φαρμάκων με σκύλους έχουν χρηματοδοτηθεί από το NIAID από τον Ιανουάριο του 2018; Πόσα χρήματα από τους φορολογούμενους έχουν δαπανηθεί για αυτόν τον έλεγχο; Εφόσον η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν απαιτεί δοκιμές σε σκύλους για νέα φάρμακα, γιατί η NIAID συνέχισε να αναθέτει δοκιμές σε σκύλους; Τι έχει κάνει το NIAID για να διερευνήσει την χρήση εναλλακτικών για πειράματα εκτός ζωικού βασιλείου; Έχει διαθέσει ποτέ το NIAID σκύλους για υιοθεσία μετά την ολοκλήρωση ενός πειράματος ή δοκιμής; Αν ναι, πόσα; Γιατί το NIAID κάνει επεμβάσεις αφαίρεσης φωνητικών χορδών; Ποιο είναι το μέσο κόστος για κάθε επέμβαση που γίνεται;
Αναστάτωση στο Κογκρέσο για τα αποκρουστικά και απάνθρωπα πειράματα και για τα χρήματα των φορολογουμένων που δαπανήθηκαν
Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ με αφορμή τα βασανιστικά πειράματα σε σκυλάκια που έκανε ο λεγόμενος και "κορυφαίος" επιδημιολόγος των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι, όπου σκνίπες τα τρώνε ζωντανά, αφού πρώτα οι "επιστήμονες" τα ακινητοποιούν, εγκλωβίζοντας τα κεφάλια τους σε κλουβιά.
Δεκάδες αμερικανοί βουλευτές εξέφρασαν την οργή τους για την απαράδεκτη μέθοδο του πειράματος του Φάουτσι και για την χρησιμότητά του, καθώς δαπανήθηκε μία περιουσία, λεφτά φορολογούμενων που οι περισσότεροι είναι και φιλόζωοι. Αλλα το κυριότερο οι φορολογούμενοι τα λεφτά των οποίων δαπανήθηκαν ειναι άνθρωποι με αισθήματα για τα ζώα οτι δεν εχει όπως φαίνεται ο Φάουτσι ο οποιος εκανε τέτοιες απάνθρωπες και εγκληματικές πράξεις στα ζώα.
Πολλοί από αυτούς του πολιτικούς που καταγγέλουν τις πράξεις του Φάουτσι είναι Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί. Συνέταξαν μία επιστολή με επικεφαλής την βουλευτή Νάνσι Μέις από την Νότια Καρολίνα διατρανώνοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα πειράματα του Αντονι Φάουτσι.
Ο Άντονι Φάουτσι, όπως αναφέρουν οι εφημερίδες Independent και Daily Mail, κατηγορείται ότι δαπάνησε σχεδόν δύο εκατομμύρια δολάρια σε πειράματα με κουτάβια, τα οποία παγιδεύονται σε κλουβιά έτσι ώστε οι σκνίπες να μπορούν να τα φάνε ζωντανά.
Στην επίμαχη επιστολή, την οποία συνυπογράφουν 24 βουλευτές, επισημαίνεται ότι είναι κατακριτέα η κατάχρηση κεφαλαίων και ζητούν εξηγήσεις από τον Άντονι Φάουτσι, καθώς μία μη κερδοσκοπική οργάνωση ισχυρίζεται ότι αυτή ενέκρινε τις δοκιμές νέων φαρμάκων.
Όπως αναφέρει το σχέδιο «White Coat Waste Project», ο Αμερικανός επιδημιολόγος έστειλε 375.800 δολάρια σε ένα τυνησιακό ερευνητικό εργαστήριο, με τους επιστήμονες να χορηγούν στα κουτάβια ένα πειραματικό φάρμακο.
Στην επίμαχη επιστολή, την οποία συνυπογράφουν 24 βουλευτές, επισημαίνεται ότι είναι κατακριτέες οι ενέργειες του Άντονι Φάουτσι.
Όπως αναφέρει το σχέδιο «White Coat Waste Project», ο Αμερικανός επιδημιολόγος έστειλε 375.800 δολάρια σε ένα τυνησιακό ερευνητικό εργαστήριο, με τους επιστήμονες να χορηγούν στα κουτάβια ένα πειραματικό φάρμακο.
Το σχέδιο αυτό επισημαίνει ότι τα κεφάλια τους ήταν παγιδευμένα σε κλουβιά με τις σκνίπες να τα τρώνε ζωντανά.
Η μη κερδοσκοπική οργάνωση αποκάλυψε, επίσης άλλα τρία ανάλογα πειράματα που χρηματοδοτήθηκαν από τον Φάουτσι.
Οι Αμερικανοί βουλευτές ζητούν απαντήσεις από τον διακεκριμένο επιστήμονα έως τις 19 Νοεμβρίου.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Daily Mail», o δρ. Άντονι Φάουτσι δέχεται πυρά και από τα δύο κόμματα εφόσον, όπως υπογραμμίζουν στην επιστολή τους, χρησιμοποίησε τα χρήματα των φορολογουμένων για τα σκληρά πειράματα.
Μια άλλη διαδικασία, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τους αρμόδιους φορείς με το ποσό των 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων, αφορούσε σε 44 κουτάβια με τους επιστήμονες να κόβουν τις φωνητικές τους χορδές για να σταματήσουν να γαβγίζουν.
Με τον γιατρό του Άουσβιτς, Γιόζεφ Μένγκελε, συγκρίνει τον επικεφαλής επιδημιολόγο των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι, η Αμερικανίδα πολιτική ακτιβίστρια και συγγραφέας, Κάντις Όουενς μετά τις αποκαλύψεις ότι πίσω από τα φρικαλέα πειράματα με κουτάβια βρίσκεται ο Αμερικανός λοιμωξιολόγος.
Μετά την αποκάλυψη ότι το αμερικάνικο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το οποίο συντονίζει ο Φάουτσι, χρηματοδότησε πειράματα που σοκάρουν, με σκυλιά να τρώγονται ζωντανά από σκνίπες, δεκάδες βουλευτές, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και συγγραφείς στις ΗΠΑ έχουν ξεσηκωθεί και ζητούν εξηγήσεις από τον Φάουτσι και την παραπομπή του σε δίκη.
Η Κάντις Όουενς, γνωστή για τις συντηρητικές της ιδέες, έσπευσε να συγκρίνει μέσω Twitter τον επιστήμονα που συντονίζει την στρατηγική της κυβέρνησης της Ουάσινγκτον για την νόσο Covid-19 με τον «Άγγελο του Θανάτου», Γιόζεφ Μένγκελε, τα φρικιαστικά πειράματα του οποίου ευθύνονται για τον θάνατο 40.000 ανθρώπων στο Άουσβιτς .
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun» η Kάντις παραδέχτηκε ότι έχει βάλει την υπογραφή της στο hashtag #ArrestFauci Συλλάβετε τον Φάουτσι, το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.
Χρήστες στα social media ένωσαν τις δυνάμεις τους επικρίνοντας δριμύτατα τον Φάουτσι για την χρησιμότητα των πειραμάτων με κουτάβια που τρώγονται ζωντανά από σκνίπες, ενώ οι "επιστήμονες" παγιδεύουν τα κεφάλια τους σε κλουβιά. Τα πειράματα φέρεται ότι έγιναν με εντολή του Αντονι Φάουτσι.
Οι φωνές Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών βουλευτών, που έχουν εξοργιστεί με τον Φάουτσι πληθαίνουν καθώς η χρηματοδότηση των πειραμάτων φέρεται να έγινε με εντολή του Αμερικανού επιστήμονα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας.
Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Ραντ Πολ ζήτησε την άμεση παραίτηση του Φαόυτσι, μετά τις νέες αποκαλύψεις που αφορούν ένα πείραμα για την προέλευση του κορωνοϊού.
Ο Αμερικανός βουλευτής εξηγεί ότι «ο δρ. Άντονι Φάουτσι είχε δώσει το πράσινο φως για ένα «περιορισμένο πείραμα» προκειμένου να διερευνηθεί αν οι «πρωτεϊνικές ακίδες νυχτερίδων που έχουν μολυνθεί από κορωνοϊό στην Κίνα, είναι ικανές να προσδεθούν στον ανθρώπινο υποδοχέα ACE2, στη διάρκεια πειραμάτων σε ποντίκια. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζεται ο Φάουτσι».
Τελικά θα βρεθεί Δικαιοσύνη με κεφαλαία γράμματα να τιμωρήσει τον Φάουτσι για όλα αυτά;
Πηγή: protothema, europost.gr
