archonmaritime2 crossworldmarine24f1 gac17

latscologo 

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Εκτύπωση

Το Dronamics Cargo Drone πραγματοποιεί την πρώτη πτήση, ανοίγοντας το δρόμο για το το μέλλον των παραδόσεων

30 Μαΐου 2023.

dronamicsΗ Dronamics, η πρώτη αεροπορική εταιρεία cargo drone στον κόσμο, ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτη πτήσης του εμβληματικού αεροσκάφους της, Black Swan, στο αεροδρόμιο Balchik της Βουλγαρίας καταδεικνύοντας τις δυνατότητες της βιομηχανίας logistics να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα στις μεταφορές των προϊόντων.

Ωθούμενη από την επιθυμία της να βρεθεί ένας πιο γρήγορος, πιο πράσινος και πιο προσιτός τρόπος παράδοσης αγαθών, η Dronamics έχει μια αποστολή, να επιτρέψει την παράδοση αυθημερόν για όλους, παντού. Αυτό το σημαντικό ορόσημο είναι το αποκορύφωμα μηνών δοκιμών εδάφους και πτήσεων υποκλίμακας. Το αεροσκάφος Black Swan ήταν τηλεχειριζόμενο από δύο πιλότους εμπορικών αεροπορικών εταιρειών από τον επίγειο σταθμό ελέγχου της Dronamics.

Η επιτυχής δοκιμή πτήσης επικυρώνει την αδειοδοτημένη τεχνολογία cargo drone της εταιρείας για εμπορικές πτήσεις στην Ευρώπη, που πρόκειται να ξεκινήσει αργότερα φέτος, εξυπηρετώντας βιομηχανίες όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα φαρμακευτικά προϊόντα, τα ανταλλακτικά και ευπαθή προϊόντα, με μια γρήγορη και οικονομικά αποδοτική λύση για την κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών των καταναλωτών.

«Από την ημέρα που φανταστήκαμε για πρώτη φορά πώς θα μπορούσε να μοιάζει το αεροσκάφος Black Swan, έχουμε εργαστεί σκληρά για αυτή την πτήση. Σήμερα γράψαμε ιστορία και είμαστε περήφανοι που αποδείξαμε την αξιοπιστία της τεχνολογίας των drone μας», δήλωσε ο Konstantin Rangelov, Συνιδρυτής και CTO της Dronamics.

«Χρειάστηκε σκληρή δουλειά και πίστη για να αποδείξουμε ότι αυτό που οραματιστήκαμε λειτουργεί. Μπορούμε τώρα να επικεντρωθούμε στο επόμενο βήμα, την ανάπτυξη των εμπορικών μας δραστηριοτήτων, και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι», δήλωσε ο Svilen Rangelov, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Dronamics.

Η Dronamics έχει ήδη ανακοινώσει την ενεργοποίηση των πρώτων εμπορικών πτήσεων με drone στην Ελλάδα σε συνεργασία με την εταιρεία Golden Cargo, που θα ενεργεί ως General Sales and Service Agent (GSSA) της Dronamics.

 

 

 

 

 

 

crossworldbanner

seanergymaritime1

dominicaconsulate

bvbanner2022

Ημερολόγιο

«  Μάρτιος 2024  »
ΔΤΤΠΠΣΚ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

lapwingslogo

esmlogo24

ccslogo

bannerorion19 

hsw24banner1

secblue24

Αναζήτηση