seanergyship crossworldmarine24f1 ten1

latscologo 

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Εκτύπωση

Μετά από ενάμιση χρόνο λοκνταουν ήρθαν και τα πρώτα ραβασάκια της εφορίας

20 Μαΐου 2021.

eforia21Μετά από ενάμιση χρόνο κλειστών καταστημάτων και λοκνταουν στην χώρα ήρθαν και τα πρώτα ραβασάκια της εφορίας στους Έλληνες πολίτες. Μάλλον οι κυβερνώντες δεν έχουν πάρει χαμπάρι οτι η οικονομία εχει καταστραφεί, τα έσοδα είναι λιγοστά και η φτώχεια καλπάζει στην χώρα έχουν την εντύπωση οτι όλοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή πολιτικοί και τα έχουν όλα πληρωμένα.

Γιατί δεν έχουν συναίσθηση του τι ποσά ζητάνε από τον κάθε πολίτη δεν έχουν καταλάβει ότι ζητάνε υπέρογκα ποσά από τους Έλληνες πολίτες.

Το κράτος δεν εχει αντίληψη ότι τα ποσά που ζητάει από τους φορολουμενους είναι υπέρογκα. Έχουν κανει όλα τα νοικοκυριά υπερχρεωμένα. Υπερχρεωμένα από τι;;; από την Εφορία, Τεβε, εισφορές ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ενφια , φπα κ.α. Δηλαδή ο μέσος Ελληνας ζει υπερχρεωμένος στο Ελληνικό Δημόσιο που του ρουφάει μια ζωη το αίμα. Καμμιά κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν ενδιαφέρθηκε να μειώσει τους φόρους, τα ΤΕΒΕ και όλες τις συναφή δημόσιες επιχειρήσεις, ΔΕΗ και άλλες. Χιλιάδες επιχειρηματίες αυτοκτονησαν κανείς στις κυβερνήσεις δεν ίδρωσε το αυτί τους να κάνει κάτι για αυτούς τους ανθρώπους. Ανοίγεις επιχείρηση στην Ελλάδα και είσαι ‘‘καταζητούμενος’’ από τα χρέη που θα βρεθείς καπέλο, έχεις σπίτι το εχεις μαζί με το κράτος.

Υπάρχει ανάγκη να βρεθούν πολιτικοί να έχουν αντίληψη της οικονομικής πραγματικότητας και να μην ζητάνε φόρους εξωπραγματικούς.

Για αυτό πολύ ωραία κάποιος συγγραφέας εχει πει: Οι πολιτικοί και οι πάνες πρέπει να αλλάζονται συχνά, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

 

 

 

 

 

 

 

seanergymaritime1

dominica25

bvbanner25

freshwatertankers1

seajets26f1 

Ημερολόγιο

«  Αύγουστος 2026  »
ΔΤΤΠΠΣΚ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

 

panamanian2025

 unitedmaritime

mpkshipping25

bannerorion19

hsw26n1

Αναζήτηση

seajets26f2