ΝΑΥΤΙΛΙΑ
Προσάραξη Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Ελευσίνα
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας ότι Φ/Γ-Ο/Γ πλοίο σημαίας Ελληνικής, με 12 μέλη πληρώματος, έχει προσαράξει σε λασπώδη περιοχή στην Μακρόνησο, στο δίαυλο Μεγάρων – Ελευσίνας, λόγω ηλεκτρολογικής βλάβης.
Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος και ρυμουλκό σκάφος το οπoίο ξεκίνησε την διαδικασία αποκόλλησης. Το πλοίο κατόπιν αποκολλήθηκε και απέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι της Ελευσίνας όπου προσδέθηκε ασφαλώς.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του Φ/Γ-Ο/Γ, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοίας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνόμωνα, ενώ από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

























