archonmaritime2 crossworldmarine24f1 gac17

latscologo 

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Εκτύπωση

Το AMERICAN P&I CLUB σηματοδοτεί τα 100 χρόνια του με ένα επίσημο centennial δείπνο

14 Ιουλίου 2017.

Στα πλαίσια του επίσημου Centennial δείπνου σε κτίριο ιστορικής σημασίας της Νέας Υόρκης στο κέντρο του Μανχάταν, το American Club απέδωσε φόρο τιμής στα 3 ενεργά μέλη με την πιο μακροχρόνια και συνεχή ασφάλιση στο Club, σε μια βραδιά που αντικατοπτρίστηκαν τα επιτεύγματα και σηματοδοτήθηκαν 100 χρόνια υπηρεσίας ναυτασφάλισης.

Την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, 2017 το American P&I Club συγκέντρωσε τα μέλη του για την εκατοστή ετήσια Γενική Συνέλευση στη Νέα Υόρκη, την οποία ακολούθησε το εορταστικό Centennial δείπνο στον ιστορικό χώρο του Cipriani. Παρευρέθηκαν 500 καλεσμένοι εκπροσωπώντας μέλη πλοιοκτήτες καιναυλωτές, μεσίτες, εκπρόσωποι ναυτιλιακών οργανισμών, συνάδελφοι από Clubs του International Group, συνεργάτες, ανταποκριτές και εκπρόσωποί μας και δικηγόροι από όλο τον κόσμο. Ως μέρος της εορταστικής βραδιάς, ο κ.Joseph E. M.Hughes,Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της διαχειρίστριας εταιρείας του AmericanClub, Shipowners Claims Bureau, Inc., αναφέρθηκε σε μια σειρά σημαντικών προσώπων που έπαιξαν ρόλο στην ιστορία του American Club.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα τρία μέλη που εισήχθησαν στο Club στις αρχές της δεκαετίας του 90 και παραμένουν ενεργά έως και σήμερα: τις εταιρείες Harley Marine Services (Public Service Marine), Reinauer Transportation και Ziddell Marine. Και στα τρία μέλη απονεμήθηκαν βραβεία για τη μακρόχρονη ασφάλισή τους στο Club.

Από την ίδρυσή του το 1917, το American Club έχει βιώσει πολλές αλλαγές. Ο κ. Hughes αναλογίστηκε την ιστορία του και βασίστηκε στο πρόσφατα εκδοθέν Centennial βιβλίο, που περιγράφει μια κληρονομιά «περηφάνιας… αποφασιστικότητας, επιμονής, σθένους/ θάρρους, αφοσίωσης/ προσήλωσης και με όποιον τρόπο επιθυμείτε να περιγράψετε την παρόρμηση του ανθρωπίνου πνεύματος» ως «το αναγκαίο κίνητρο που μοιράζονται όλοι όσοι έχουν οδηγήσει το American Club εδώ που βρίσκεται σήμερα με τη συλλογική προσπάθεια». Περιέγραψε λεπτομερώς την αξιοσημείωτη μεταμόρφωση του Club  κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών: πενταπλάσια αύξηση της μικτής χωρητικότητας των ασφαλιζομένων πλοίων, τετραπλάσια αύξηση των ασφαλίστρων, οκταπλάσια αύξηση στις συνολικές επενδύσεις, δεκαπλάσια αύξηση του αποθεματικού, καθώς και επέκταση της διαφοροποίησης της σειράς προϊόντων. Αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα του Club, ο κ. Hughes ευχαρίστησε τα μέλη, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους προηγούμενους ηγέτες του Club και την ομάδα της διαχειρίστριας εταιρείας.

amerc2

amerc1

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του American Club, κ. J. Arnold Witte, τόνισε σε όλους τους παρευρισκομένους ότι «θα ήθελα να αναγνωρίσω την επιτυχία όχι μόνο στα μέλη, όχι μόνο στο Διοικητικό Συμβούλιο του American Club, αλλά ιδιαιτέρως στη Shipowners Claims Bureau,στον Joe Hughes και στον Vince Solarino, που μας έχουν καθοδηγήσει με διακρίσεις, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Πάντα απολάμβανα την ευκαιρία να στέκομαι δίπλα σας κάθε χρόνο, αλλά ποτέ τόσο όσο απόψε που μοιραζόμαστε τη χαρά της εκατοστής επετείου… Είναι προνόμιο να βρίσκομαι διπλά σε όλους εσάς και ακόμη μεγαλύτερο προνόμιο να έχω τη δυνατότητα να υπηρετώ το American Club, τα μέλη του και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς υπήρξε όταν ο κ. Vincent J. Solarino, Πρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής (COO) της Shipowners Claims Bureau, Inc., ευχαρίστησε ονομαστικά όλα τα μέλη της διοίκησης σε έναν εμπνευσμένο λόγο, όπου τόνισε τη σημασία εκείνων που αναλαμβάνουν το καθημερινό «φορτίο» της επιχείρησης του Club: υπηρετώντας τα μέλη του. Κάλεσε επί σκηνής όλους τους διευθυντές και ο ίδιος δέχτηκε ένα θερμό χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκομένους. Η κα Δωροθέα Ιωάννου, η οποία ηγείται της παγκόσμιας ανάπτυξης του American P&I Club, πήρε το λόγο αποδίδοντας φόρο τιμής εκ μέρους των υπαλλήλων της διαχειρίστριας εταιρείας, στους ηγέτες της διοίκησης κ. Hughes και κ.Solarino.  Δήλωσε ότι «χωρίς τη δική τους καθημερινή καθοδήγηση, σοφία, ευστροφία, θέληση και ηγετική ικανότητα, ίσως να μη βρισκόμασταν εδώ σήμερα.» Στη συνέχεια τους απένειμε ειδικά σχεδιασμένα μανικετόκουμπα με το Centennial λογότυπο του American Club. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Club ανέβηκαν στη σκηνή για μια μνημειώδη φωτογραφία αποτυπώνοντας την ιστορική εορταστική βραδιά.

Η βραδιά απογειώθηκε με τον Vince Solarino, ο οποίος εξέφρασε τη δική του άποψη για το πνεύμα του American Club, με μια ξεσηκωτική ερμηνεία του «That’s Life», του θρυλικού Frank Sinatra, συνοδευόμενος από τους διεθνώς αναγνωρισμένους Modern Gentlemen.

crossworldbanner

seanergymaritime1

dominicaconsulate

bvbanner2022

Ημερολόγιο

«  Μάρτιος 2024  »
ΔΤΤΠΠΣΚ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

lapwingslogo

esmlogo24

ccslogo

bannerorion19 

hsw24banner1

secblue24

Αναζήτηση